top of page

merete meier f. 1969

Billedskabning har været min udtryksform hele mit liv. Det var en slags overløbsventil for mig, da jeg var barn og havde brug for en anden virkelighed, da jeg som ung havde brug for en dagdrøm, og siden som voksen, når jeg havde brug for alenehed og reflektion. Nu er det blevet en nødvendighed; en del af det som er ”mig”.

Før jeg nåede hertil var jeg karrieremenneske; men jeg fandt aldrig rigtig min plads.

Først da jeg  fandt jeg mod til at konfrontere mig selv med de vanskelige ting. De nære ting. Alt det som handler om hvordan vi relaterer os til hinanden, begyndte det at give mening. Ikke fordi jeg er god til det. Tværtimod. Netop fordi jeg synes det er vanskeligt, er det en evig udfordring. At sætte sig selv på spil, at turde fortsætte selvom grunden gynger.

Derfor giver det mig mening  at male. Her har jeg mulighed for at fokusere på, og formidle sider af livet som handler om de nære ting. 

IMG_3589 (1).jpg

meretemeier.dk  2021

Grundtanken

det handler om mennesker, om det moderne menneskes ensomme vandring gennem livet, om det vanskelige i det nære, om at turde det og ikke at turde det.

vi gemmer alle på forskellige historier, men i bund og grund handler de alle om det samme, glæden ved at være elsket, og frygten for ikke at være det.

merete meier 2000

bottom of page